Projecten
Client: Bailleul Design Agency
Designer: Bailleul Design Agency
Location: Leuven, Belgium
Surface m2: 300
Realization: 01-10-2018
Disciplines: Interior, Graphics
Work fields: Visitor and Information centre
Themes: Icon Leisure

The restaurant of Alma, the Catholic University of Leuven, is redesigned in the new Alma style. Bruns, in cooperation with the design agency Bailleul, has implemented the theme ‘playground’ throughout the restaurant. On the floor are positioned playful lines as reminder of the gym. Although these floor markings has the practical function to suggest the most efficient routing. Large collages, with a nod to Monthy Python, are placed on the walls. These image walls provide ‘instagrammability’, where the students are challenged to make original selfies.

Photography: Bailleul Ontwerpbureau

Bruns Download Icon Download PDF
Enter your e-mail address and you will receive the reference as a PDF.
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Ghent Cemetery Parks

Ghent, Belgium

The Westerbegraafplaats is one of Ghent’s largest and most beautiful cemeteries. 

Henan Science Centre

Beijing, China

The Henan Science Centre has renewed an entire zone with exhibits.

Lely Experience

Maassluis, The Netherlands

In the entrance hall of the renewed Lely Campus in Maassluis is a Lely Experience realised. 

Navy Museum 'Hidden Treasures'

Den Helder, The Netherlands

The new ‘Hidden Treasures’ room of the Navy Museum in Den Helder has become a multifunctional pl
More information?
For more information about Bruns and our production facilities, we would like to invite you to visit our inspiring location De Ploeg. Use the form below and we contact you as soon as possible.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta